24. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algab Männiku tee kapitaalremont

Seoses rekonstrueerimistööde algusega on Vabaduse puiestee ja Valdeku tänava vaheline Männiku tee lõik alates 28. augusti kella 10.00-st liiklusele suletud.

Teetööd kestavad oktoobri lõpuni, teatas Tallinna pressiteenistus. Uuendatud ja neljarealiseks laiendatud Männiku tee avatakse taas liiklusele 1. novembrist. Liiklusele on suletud ka Männiku tee ja Valdeku tänava ristmik. Liiklus suunatakse ümbersõidule Pihlaka tänava, Valdeku tänava ja Vabaduse puiestee kaudu. Raskeveokid täismassiga üle kümne tonni on suunatud ümbersõidule mööda Tallinna ringteed ja Viljandi maanteed.

Ümbersõidumarsruutidele suunatakse ka Männiku teed läbivate liinide nr 5, 32, 33 ja 57 autobussid. Lähtuvalt ühistranspordi ümbersuunamisest on sõidukite peatumine Kraavi, P. Kerese ja Võidu tänaval keelatud.

Liinide nr 5 ja 32 autobussid sõidavad kesklinna poole Pihlaka tänava, Võidu tänava, Vabaduse puiestee kaudu. Linnast väljuval suunal sõidavad bussid marsruudil Männiku tee, Vabaduse puiestee, Võidu tänav, Valdeku tänav, Kraavi tänav, Pihlaka tänav ja Männiku tee. Buss peatub Võidu tänaval peale P. Kerese, Karusmarja ja Värava tänava ristmikke paiknevates ajutistes peatustes ning Vabaduse puiestee ja Männiku tee ühinemiskohas asuvas Liiva peatuses.

Liini nr 57 autobussid suunatakse mõlemal liiklussuunal ümbersõidumarsruudile Pärnu maantee - Viljandi maantee - Pärnu maantee, tagasipöördega Raudalu peatusest. Buss teeb mõlemal suunal Viljandi maanteel täiendavad peatused Valdeku tänava ristmiku piirkonnas paiknevas Raku ja Kalmistu tee ristmiku piirkonnas paiknevas Viljandi maantee peatuses.

Liini nr 33 autobussid suunatakse kesklinna suunal ümbersõidule marsruudil Männiku tee, Pihlaka tänav, Võidu tänav ja Valdeku tänav, tehes Võidu tänaval peatuse elamu nr 112 vastas jalakäijate kõnniteel paiknevas ajutises peatuses. Linnast väljuval suunal sõidab nr 33 buss marsruudil Valdeku tänav, Kraavi tänav, Pihlaka tänav ja Männiku tee.

Männiku tee rekonstrueerimise projekti koostas AS K-Projekt, ehitab AS Teede REV-2. Rekonstrueerimistööde käigus ehitatakse välja 2+2 sõidurada, autotee serva rajatakse kergliiklusteed, vahetatakse välja amortiseerunud tehnovõrgud ning uuendatakse tänavavalgustus ja sademevete kanalisatsioon. Tööde kogumaksumus on 78,7 miljonit krooni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077