22. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Markko Märtin hakkab Nissaneid müüma

Alates septembri keskpaigast saab Eestis Nissani sõidukite edasimüügiõiguse endise rallisõitja Markko Märtini ettevõte AS Autospirit, mis on siiani tegelenud Chevrolet sõidukite edasimüügiga, teatas firma.

„Meil on väga hea meel, et Nissan Nordic Europe on andnud meile võimaluse olla osa Nissani diilervõrgust,” ütles Autospirit AS-i juhatuse esimees Marko Viirand. „Usume, et suudame pakkuda klientide kõrgetele ootustele vastavat teenindust ning leida neile parimad lahendused.”

Tartus sündinud Autospirit AS-i omanik Markko Märtini jaoks on Lõuna-Eesti regioon eriti oluline.”Pidevalt on suurenemas trend, et Lõuna-Eesti kliendid ostavad oma auto Tartu esindustest, kuna kohalike autofirmade tase on viimastel aastatel oluliselt tõusnud,” ütles Autospirit AS-i omanik Markko Märtin. ”Nissan on Tartus olnud esindatud juba pikka aega ning nüüd on jõudnud kätte aeg teha arengus hüpe ning usun, et Autospirit AS suudab Nissani populaarsust Lõuna-Eestis oluliselt suurendada.”

Nissan Nordic Europe Baltikumi regiooni juht Margus Mikk kinnitas, et Nissani müügiesindajaks saab vaid ettevõte, kes täidab 100% nende kriteeriumid. ”Meie jaoks on väga oluline klienditeeninduse kõrge tase ja loomulikult salongide väljanägemine,” lausus Mikk. ”Edasimüüjate võrk on meile väga oluline ning võrgu arengu toetamiseks planeerime investeerida sinna maksimaalselt nii aega kui ka raha.”

AS Autoringi otsus loobuda Nissani müügist on seotud Tartu Lõunakeskuses asuva hoolduse ülekoormatuse ja müügipinna väiksusega 3 automargi kõrgel tasemel esindamiseks. „Usun, et suurem pühendumine kahele automargile toob edu nii Autoringile kui ka Autospiritile”, lausus AS-i Autoring juhataja Peeter Pihelgas.

Nissan Nordic Europe OY on Nissani harukondlik peakontor Skandinaavias ja Baltikumis, kelle põhitegevuseks on Nissani sõidukite ja varuosade import ning hulgimüük Nissani diileritele Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Norras ja Taanis. Nissan Nordic Europe Eesti kontor asub Tallinnas Osmussaare tee 10 ning haldab Baltimaade edasimüüjaid. Nissani sõidukite ametlikud edasimüüjad Eestis on AS Fakto Auto, AS Auser Auto, OÜ Kalev Holzberg ja OÜ Wiru Auto.

Autospirit AS on Chevrolet ja Nissani esindusõigusi omav ettevõte, mis lisaks uute sõidukite müügile tegeleb ka kasutatud autode müügiga. Autospiriti esindused asuvad Tallinnas Ehitajate tee 122 ja Tartus Turu 47.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077