2. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maavanem Toomas Kasemaa tahab luksuslikku ametiautot

Saare maavanem Toomas Kasemaa kavatseb lähiajal vahetada oma kuus aastat vana ametiauto Mercedes Benz tuliuue Audi vastu.

«Mercedes on juba kuus aastat ausalt teeninud, sõitnud läbi ligi 240 000 kilomeetrit ja peamine ajend auto vahetamiseks on see, et ainuüksi ligi 50 000 krooni kulus aastas masina remondiks,» põhjendas Toomas Kasemaa ametiauto uuendamise soovi, kirjutas Meie Maa.

Kuigi maavalitsus kuulutas hanke maavanemale uue ametiauto soetamiseks välja juba möödunud aastal ja Meie Maa andmetel valis maavanem uueks ametiautoks Audi aasta algul, pole kasutusrendilepingut veel sõlmitud.

Toomas Kasemaa sõnul tehakse otsus uue ametiauto soetamiseks lähiajal. Aega eriti pole, sest maavanema praeguse ametiauto, C-klassi Mercedese kasutusrent lõpeb 15. märtsil. Pärast seda läheb masin tagasi Mercedeseid Eestisse tarnivale firmale Silberauto.

«Kogu protsess on seoses valimistega edasi lükkunud, sest alati tekitab ametiauto vahetus teravdatud huvi ja isegi poriga loopimist,» selgitas maavanem, kes küll Reformierakonda kuuludes ise riigikogu valimistel ei kandideeri.

Maavanem ei kinnitanud ega lükanud ümber, et on ametiautoks välja valinud Audi. Samas sai Meie Maa Audidega kaupleva Reval Auto Tallinna kontorist kinnituse, et maavanema uueks ametiautoks saab suure tõenäosusega Audi A6.

Masina hinnaklass algab 600 000 kroonist ning võib ulatuda kuni miljoni kroonini.

Uue ametiauto soetamise muudab küsitavaks asjaolu, et juba kümme aastat kehtiv valitsuse määrus seab maavanemate ametiauto piirhinnaks 280 000 krooni ehk poole vähem, kui on Audi A6 madalaim tavahind.

Luksuslikumaid ametiautosid soetada soovivatele tuleb appi võimalus autot mitte korraga välja osta, vaid kasutada näiteks kasutusrenti. Ka maavanema uus ametiauto on kavas soetada kasutusrendi korras ning 0 krooni suuruse sissemaksega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077