12. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BRC müüs Balti riikides üle 3000 kasutatud sõiduki

Baltimaade suurim kasutatud autode müüja BRC Autokeskus müüs 2006. aastal kolmes Balti riigis kokku 3057 sõidukit, millest 2426 olid sõiduautod ning 631 tarbesõidukid, teatas firma.

BRC Autokeskus müüs Eestis eelmisel aastal kokku 762 (612 sõiduautot ja 150 tarbesõidukit), Lätis 821 (545 sõiduautot, 276 tarbesõidukit) ja Leedus 1474 autot (1269 sõiduautot, 205 tarbesõidukit).

Olulisima muudatusena võrreldes varasemate aastatega on BRC Autokeskus Eestis lõpetanud komisjonimüügiteenuse pakkumise. "Selleks, et pakkuda klientidele turvatunnet kasutatud auto soetamisel, otsustasime komisjoniautodest loobuda, sest komisjonimüügi puhul ei suutnud müüja auto täielikku auto korrasolekut garanteerida. Puudus täpne auto ajalugu,” selgitab BRC Autokeskuse juhatuse liige Marek Murd. Ta lisas, et hetkel võtab BRC Autokeskus vastutuse enda peale ja selle kinnituseks antakse enamikele soetatud autodele 100 päevase garantii.

"Peamiselt impordime autosid Saksamaalt ning samas turustame ka AS Silberauto ettevõtete kaudu soetatud vahetusautosid. Müüakse kontrollitud ajaloo ja tehnilise seisukorraga sõidukeid Euroopast. Üheks oluliseks osaks meie ostustrateegias jääb kindlasti ka vahetusauto-teenus, kus klient saab meilt auto ostes enda oma siia sissemaksuks jätta. Enne sisseostetud autode müüki teostame autodele kindlasti alati vajaliku remondi, et tagada kliendile meilt soetatud autoga muretud kilomeetrid. See annabki klientidele kindluse, et tegemist on kvaliteetsete autodega," selgitas Murd. “Käesoleval aastal planeerime müügimahu kogukasvu umbes 20%, mis peamiselt põhineb BRC Autokeskuse ja Silberauto ühisel aktiivsel võrguarendusel.”

BRC Autokeskus on 1998. aastal loodud kasutatud sõidukite müügile orienteeritud ettevõte, mille osanikfirma AS Silberauto, müüs 2006. aastal ühtekokku 7543 sõidukit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077