4. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

If ja Siilats pakuvad Volvo Erikaskot

If Eesti Kindlustus ja Info-Auto omanik Viktor Siilats tõid turule Volvo Erikasko, teatas kindlustusfirma.

If Eesti Kindlustus ja Volvo ametlik esindus Info-Auto tõid 2. jaanuarist turule uue, Volvo sõiduautodele suunatud vabatahtliku sõidukikindlustuse liigi Volvo Erikasko, mis pakub Volvo omanikele muuhulgas esimesena Eestis kaheaastast uusväärtuse kindlustuskaitset.

"See tähendab, et kui kindlustatu auto kahe esimese kasutusaasta jooksul täielikult hävineb, varastatakse või röövitakse, võetakse hüvitamise aluseks auto esmamüügihind," ütles If Eesti Kindlustuse sõidukikindlustuse vanemtootejuht Tarmo Lääne.

Esimesed Volvo Erikasko poliisid on juba müüdud. Tarmo Lääne sõnul on tegemist Info-Auto ja If Eesti Kindlustuse pikaajalise koostöö loomuliku edasiarendusega, kus nii Info-Auto kui If pakuvad Volvo omanikele lisaväärtuse.

Volvo Erikasko teeb eriti mugavaks see, et hüvitatakse asendusauto kuni kahe nädala kasutamise kulud, kui sõiduk on jäänud liikumisvõimetuks.

Kui kindlustatud auto on üle kahe aasta vana ning sel pole enam tehase garantiid, siis Volvo Erikasko paketis on automaatselt tehnorikete ja õnnetuse puhul puksiirabi teenus.

Volvo Erikaskoga saab kindlustada kuni 12 aasta vanuseid autosid. Liisingautodele on kaskokindlustuse sõlmimine kohustuslik.

Kahjukäsitlusprotsessi võimalikult valutuks läbimiseks pole kliendil vaja oma kahjustunud sõidukit viia kahjukäsitlusse ülevaatamiseks, vaid klient saab tulla otse lähimasse Info-Auto töökotta.

Kahjukäsitluse partnereid on Ifil teisigi, kelle poole saab klient pöörduda kohe pärast liiklus- või sõidukikahju juhtumit. See tähendab, et kahju korral ei pea klient tulema kontorisse vaid suundub otse autoteenindusse, kus saab tehtud kõik vajalikud toimingud. Kahjukäsitluse partnerite kohta saab täpsemat infot If Eesti Kindlustuse kodulehel www.if.ee.

If Eesti Kindlustus on suurim varakindlustusselts Eestis turuosaga 37 protsenti, seltsil on üle 200 000 kliendi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077