30. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Silberauto laiendab tegevust Ida-Virumaale

30. novembril avas Baltimaade suurim autofirma AS Silberauto uue müügi- ja hoolduskeskuse Jõhvis, teatas ettevõte.

AS Silberauto on hetkel kohalikul autoturul kõige kiiremini laienev ettevõte. Lisaks Jõhvile avatakse selle aasta numbri sees veel esindus Kuressaares ja uue alguses ka Viljandis. Lisaks suurendas Silberauto aasta alguses enda Pärnu esindust pea poole võrra ning suvel sai uue salongi ja hooldesaali Tallinnas Mitsubishi. Jõhvis, Jaama ja Veski tänavate ristumiskohas avatud hoone on ettevõtte kuuendaks esinduseks Eestis.

“Kuna Ida-Virumaast on kujunenud suur logistika- ja rasketööstuskeskus, siis asub väga palju Silberauto kliente just selles regioonis ja sellest johtuvalt otsustasimegi oma keskuse siia püsti panna,” selgitas laienemisplaane Silberauto Ida-regiooni juht Andrus Mossov.

Avatud esinduses on lisaks uute ja kasutatud autode müügile ka hooldus ning varuosade müük. Esindatud on Mercedes-Benz tarbesõidukid, Chrysler, Jeep ja Dodge sõiduautod ning Mitsubishi sõidu- ja tarbeautod.

Uute autode müügipind ulatub keskuses 320 m², kus on eksponeeritud ka enamus uutest sõidukitest. Hooldesaali alla kuulub 600 m² ning seal teenindatakse kõiki müüdavaid marke, alates sõiduautodest ning lõpetades raskeveokitega.

Silberauto alustas tegevust 1990. aastal Mercedes- Benz kaubamärgi turustamisega Eestis. Tänaseks on Silberauto kasvanud rahvusvaheliseks kontserniks, saavutamas ligi 4 miljardilist aastakäivet ning peaesinduseks sellistele tuntud kaubamärkidele nagu Mercedes- Benz, Chrysler, Jeep, Dodge ja Mitsubishi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077