23. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic Logistic System Eesti muudab ärinime

Logistikaettevõte Baltic Logistic System Eesti AS (BLS Eesti), mis esindab Eestis kaubamärke BIZPAK ja DPD, muudab alates 1. detsembrist oma ärinime DPD Eesti AS-iks, teatas ettevõte.

Ärinime muutmine on osa ettevõtte teenuste koondamise protsessist ühe kaubamärgi alla. Selle kohaselt koondatakse kõik BLS Eesti teenused (seal hulgas BIZPAKi kaubamärgi all olevad teenused) ühtse kaubamärgi - DPD - alla, teatas ettevõte.

BLS Eesti tegevjuhi Tarmo Taela sõnul tingis senise kahe kaubamärgi asemel ühe kasutamise kuulumine rahvusvahelise DPD võrgustikku. "DPD pakijaotusvõrgu ambitsioon on tõusta parimaks pakijaotusvõrguks terves Euroopas ning üheks selle eesmärgi saavutamise strateegiaks on võtta kasutusele ühine ja üle-euroopaline bränd kogu Euroopas," selgitab Tael.

"Sihiks on lihtsustada suhtlemist klientidega ning tuua DPD võrgustiku kiire, paindlik ja heatasemeline teenus esile paljudes Euroopa riikides," räägib Tael. "Meie strateegiline eesmärk brändi muutuse perioodil on hoida DPD brändinimes alles kõik väärtused ja seosed varem meie poolt pakutud teenusega."

Seoses ärinime vahetusega muutuvad töötajate e-posti aadressid ja ka ettevõtte internetilehekülg. Uus aadress on www.dpd.ee

Ärinime ja kaubamärgi muutmine viiakse ühtlasi läbi DPD võrgustikku kuuluvates Baltic Logistic System Latvijas ja Baltic Logistic System Vilniuses, mille ärinimedeks saavad vastavalt SIA DPD Latvija ja UAB DPD Lietuva.

DPD on Euroopa üks juhtivaid rahvusvahelise logistikateenuse pakkujaid - iga päev jõuab DPD kaudu adressaatideni rohkem kui 1,4 miljonit pakki üle Euroopa. Baseerudes Saksamaal Aschaffenburgis, pakub DPD laia logistikateenuste valikut, ulatudes eraisikutele suunatud lunateenusest ettevõtetele mõeldud tervikliku logistilise lahenduseni. DPD teenindab ligi 200 000 klienti 470 depoo kaudu enam kui 13 500 sõidukiga 31 Euroopa riigis.

BIZPAK ja DPD kaubamärke esindab Eestis logistikaettevõte Baltic Logistic System Eesti (BLSE), mis on turul olnud aastast 1996 ning kuulub alates 2004. aasta septembrist GeoPosti koosseisu. Viimane on maailma juhtivaid posti- ja kullerteenuse pakkujaid, mis tegutseb rohkem kui 30 riigis. BLSE 2005. aasta kogukäive moodustas 45,48 miljonit kroonini, mis on 25% rohkem kui sellele eelnenud aastal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077