19. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viking Motorsi käive kasvas tänu Opelile poole võrra

Saabi, Opeli, Cadillaci, Corvette’i ning Chevrolet’ esindaja Viking Motorsi realiseerimise netokäive on tänavu tõusnud eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 50 protsenti, teatas ettevõte.

Viking Motorsi juhatuse esimehe Üllar Tanibergi sõnul on sel aastal oodata ettevõttele väga häid majandustulemusi, mis loob soodsad eeldused müügivõrgu arendamise jätkamiseks.

Kõige suurem areng on olnud Opeli müügis, nimelt on selle aasta üheksa kuuga AS Viking Motors müünud Tallinnas 389 Opelit, kasv eelmise aasta sama perioodiga võrreldes on 83,5%.

"Kõige suurema müügieduga on tänaseni Astra, aga veel suuremat edu ootame just salongi jõudnud uuelt Corsalt. Lisaks kehtib kuni aasta lõpuni kõigile Opeli mudelitele 0 % intressiga liising," selgitas Taniberg.

Saabi müük on kasvanud samuti üle poole ehk 57% ja Ameerika autode (Cadillac, Corvette ning Chevrolet US) müük 39%. Saabi mudelitest on enim müünud värskelt uuenduskuuri läbinud Saab 9-5 ja ka väiksem Saab 9-3. Cadillaci mudelitest on kõige populaarsemateks osutunud maastur SRX ja luksuslik sedaan STS. Veel aasta lõpus on turule jõudmas uus Cadillac Escalade.

2005. aasta algul Jõhvis avatud Viking Motors autokeskus on väga hästi käivitunud, müügitulemused on suurepärased - müüdud on 123 Opel’it ja Chevrolet’, mis teeb kasvuks 92% eelmise aasta sama perioodiga võrreldes.

„Näeme veel Ida-Eestis kasutamata võimalusi ja seetõttu avame tuleval aastal Narvas uue Opel’i ja Chevrolet’ müügikeskuse, mille jaoks on kinnistu Rahu tänaval juba ostetud,” tutvustas Taniberg laienemisplaane.

Sellel kuul alustas AS Viking Motors Saabi esindamist ka Tartus. Tanibergi sõnul on see oluline samm, et tuua Saab ka Lõuna-Eesti inimesele lähemale.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077