Autor: Digitaalne Turundus • 11. märts 2024

Soodsad nutikellad ja muu kasulik kodune väikeelektroonika

Kodumasinatest rääkides on alati jutuks ikka teler, pliit ja pesumasin. Elektroonika toob mõtteisse arvuti ja telefoni.

Tegelikult on aga ka väikeseid koduseid seadmeid, mis jäävad algul kahe silma vahele, kuid päriselt aitavad meie elu oluliselt mugavamaks muuta. Olgu selleks siis soodsad nutikellad või juhtmevabad laadijad. Vaatame aga üle, mida tasub soetada!

Soodsad nutikellad ja nutikad uksekellad

Tundub, et nutikellad suudavad iga päevaga teha rohkemat, kui eile: jälgida igapäevast aktiivsust, une kvaliteeti ning muidugi pulssi. Need annavad märku, millal on jälle vaja liigutada ja millal oled ehk natuke liiga palju pingutanud. Ja selleks ei pea olema tipptasemel nutikellad, ka soodsad nutikellad tulevad erinevate funktsioonidega. Hansapost e-poes on müügil väga erinevad soodsad nutikellad, nii et leiad garanteeritult endale sobivaima lahenduse.

Soodsad nutikellad teevad ju elu lihtsalt mugavamaks, hoides sul silma all olulist infot nagu sõnumid ja e-mailid ning pakkudes võimalust kella kasutades helistada, kontrollida muusikat ja teha isegi pilti!

Hoopis teist laadi kellad on video-uksekellad. Muidugi võib endiselt koputada uksele või vanamoodsat uksekella tiristada, kuid video-uksekellad on nii turvalisemad, kui mugavamad. Sul on võimalik näha, kes on ukse taga ka siis, kui sind ei ole parasjagu kodus või ei saa kohe uksele tulla. Nii saad näiteks kullerile jätta juhised, kuhu asjad panna või anda märku, et sa oled kohe tulemas. Võimalik, et just see mugav lahendus peaks olema järgmine asi, mille soetad Kaup24 veebipoest.

Muuda hobidega tegelemine mugavamaks

Nutikate seadmetega jätkates, siis muidugi nutikaalud. Kindlasti on kaal tarvilik köögis toimetades, kuid üha rohkem leiavad nutikad kaalud kasutust ka väljaspool kööki. Erinevalt klassikalistest mehaanilistest kaaludest, mis näitavad vaid keha massi, suudavad nutikad kaalud mõõta ka lihas- ja rasvaprotsenti, proteiinisisaldust ja veesisaldust ning selle kõik ka endale mällu jätta. Sinul aitab nutikas kaal võtta vastu aga paremaid otsuseid, et püsida terve ja heas vormis.

Ja muidugi lugemine. Klassikaline hobi, mis õnneks ei ole kuskile kadunud. Küll aga saab sellegi muuta tänapäevasemaks ja mugavamaks, kui võtta kasutusele e-luger. Selliselt võib su isiklik raamatukogu mahutada sadu ja isegi tuhandeid köiteid, ilma et peaksid muretsema koduse ruumi pideva vähenemise pärast. Lisaks saab raamatud endaga kaasa võtta nii bussi, parki kui reisile. Kindlasti on boonuseks seegi, et kui üks raamat saab läbi, on järgmine kohe olemas!

Naudi juhtmevabadust

Tõenäoliselt on sul helistamiseks juhtmevaba telefon, olgu siis juhtmevaba lauatelefon või mobiiltelefon. Aga on ka teisi juhtmevabu lahendusi, mis ei ole veel sedavõrd igapäevased, kuid tõotavad selleks saada. Tänapäevased Bluetooth kõlarid tagavad kvaliteetse heli igal pool, kus seda vajad. Mõtle sellele, kui mugav on vaadata filmi, nautida muusikat või kuulata podcaste või audioraamatut, kui sa ei pea muretsema juhtmete vedamise ja pistiku leidmise pärast.

Veel üks mugav juhtmevaba lahendus on elektroonikaseadmete laadimine. Juhtmevabad laadijad aitavad hoida korda, eemaldades laua, kapi ning riiuli pealt juhtmete sasipuntrad. Nii on laadimine ka palju mugavam, kui sa ei pea juhtmehunnikust seda õiget kaablit otsima, vaid saad seadme lihtsalt laadijale asetada.

Mõned tehnoloogilised uuendused on vaid huvitavad, aga mitte kasulikud. Nende kõrval on aga ka lahendused, millest on tõesti abi oma igapäevaelu mugavamaks muutmiseks. Kui ei ole veel proovinud, siis ehk nüüd on õige aeg soetada endale ja pereliikmetele soodsad nutikellad, digitaalsed köögikaalud või juhtmevabad laadimisalused.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077