19. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Navirec GPS-süsteem hoiatab lumetuisus läbimatute teede eest

Ega tali taeva jää! Üsna varsti on talvehooaeg ukse ees ning oodata on krõbedaid külmakraade ja lumesadu. Lumetõrje hooajaks peavad olema valmis kõik teemeistrid, kes pakuvad teehoolduse teenust.

Oleme lugenud kahjuks just esimese lume saabumisega uudiseid toimunud liiklusõnnetuste kohta, mille tagajärjed on liiklejate jaoks osutunud raskeks või suisa fataalseks. Kahjuks on need õnnetused toimunud osaliselt hooldamata ja libedate teede tõttu.

Selleks, et selliseid õnnetusi vähendada pakub Navirec GPS jälgimise lahendust nii tööd tellivatel kui ka tööd teostavale osapoolele.

Navirec GPS-jälgimislahenduse kasutajana on sul detailne ülevaade, kus on teed õigeaegselt lumest puhtaks tehtud. Lisaks saad kõiki tehtud töid vaadata kaardilt tagantjärgi, kus mingi lumetõrje tehnika asus, kas masinal libedusetõrje puistur töötas või kas sahk oli tööasendis.

Lisaks on võimalik luua teedest alad ning kontrollida, kas hooldused on tehtud kokkulepitud teedel.

Navirec GPS-jälgimislahendus annab reaalajas selge ülevaate, kui mitu masinat on hetkel lumetõrjet tegemas, mitu meeskonda on tööga hõivatud, kui mitu kilomeetrit teid on hetkeseisuga hooldatud ja mitu kilomeetrit vajab veel tegemist. Iga masina lõikes on võimalik näha läbitud kilomeetreid, kus piirkonnas on masinaga teid hooldatud ja kui kaua on aega kulunud teede hooldamiseks erinevatel perioodidel. 

Kui tekib vajadus automaatsete aruannete järele, mis annavad selge ülevaate tööde ajalisest kestvusest ja konkreetsetes piirkondades tehtud teehooldustest, siis Navirec lahenduses kaudu saab kõik aruanded kätte.

Navirec lahendus sisaldab kõiki tööks vajalikke kaardirakenduste kihte - Google road, traffic, satelite, Regio Baltic, Maa-Amet aerofotod, Openstreetmap, Yandex, Jana Seta jne.

Navirec GPS jälgimisseadme paigaldamine lumetõrje masinale käib kiirelt ja mugavalt teemeistri juures kohapeal ja kuna veel lund pole, siis jõuame need paigaldused kõik õigeaegselt veel enne lume maha tulekut ära teha.

Võta ühendust meie abivalmis müügiosakonnaga telefonil 5660 6245 või [email protected]

Olles tegutsenud juba 13. aastat erinevate GPS lahenduste pakkumisega, saame teile abiks olla nii ettevõtte autopargi haldamisel ning kulude vähendamisel kui ka mobiilise tööjõu haldamisel GSMtasks.com

Navireci lahenduse kasutajate seas on nii väikeseid kui ka väga suuri ettevõtteid. Meie teenuse usaldusväärsust ja kõrget kvaliteeti kinnitab seegi, et Navireci klientide hulka kuulub teiste seas Baltimaade suurima autopargiga ettevõte Omniva.

Jaak Nirk, Avalike suhete juht, GSM Valve OÜ

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077