20. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööülesannete digitaalne jaotus GSMtasksiga hoiab kokku hulga raha

Foto: GSMvalve OÜ
Paberivaba kontor pole tänapäeval enam pelgalt ilus unistus, vaid see on ka reaalselt võimalik, kui võtad oma ettevõttes kasutusele GSMtasks’i nutika veo ja tööülesannete halduslahenduse.

Digitaalsed dokumendid

Dokumentide allkirjastamine

Täielik ülevaade tööülesannetest

Teekondade optimeerimine

Reaalajas teavitused

Analüütika

Mobiilirakendus www.gsmtasks.com

Pärast GSMtasks’i kasutusele võtmist pole ettevõtte kontoris enam vajadust kobaka kontorikombaini järele koos suure virna paberiga selle kõrval ning võite unustada ka pideva tahmakassettide täitmise, mis kõik kokku on suur rahaline kulu. Lisaks vabaneb  kontoripind, mille on hõivanud maast laeni riiulid, kuhu on tallele pandud virnade viisi dokumentide kaustasid. Kaustades olevaid dokumente on tulnud eelnevalt käsitsi täita ja inimeste vahel transportida ning hiljem vajaliku dokumendi otsimiseks kogu kadalipp uuesti läbida – see kõik kulutab töötaja väärtuslikku tööaega.

KÕIK ETTEVÕTTES KASUTUSEL OLEVAD PABERIL DOKUMENDID ÄPPI!

GSMtasks’i saab lisada kõik dokumendid digitaalsel kujul, mis teil hetkel ettevõttes paberil on, olgu nendeks eeltäidetud saatedokumendid või üleandmise ja vastuvõtmise aktid jms.

Kõige suurem abi GSMtasks’ist on neile, ettevõtetele, kes siiani veel paberil tööülesandeid oma töötajatele jagavad. Neile soovitame unustada eelmise sajandi töökorraldus ning valida nutikas GSMtasks’i lahendus, mis on kiiremmugavam ning keskkonnasõbralikum.

Näitena võib tuua olukorra, kus kuller läheb kliendi juurde ning tal on saadetise üleandmisel vaja täita kindlaks määratud üleandmise ja vastuvõtmise akt. Sellisel juhul võtab ta enne saadetise üleandmist oma nutiseadme, täidab elektrooniliselt ära dokumendi vormi ning küsib sellele ka kliendi allkirja. Allkirjastatud dokument on võimalik peale saadetise kohaletoimetamist edastada automaatselt kliendi e-postile.

Foto: GSMvalve OÜ

Kui elektroonilise vormile nutiseadmes kliendi allkiri saadud, saab kuller mugavalt valida järgmise töö ja alustada selle täitmist, sest puudub vajadus minna tagasi kontorisse uute paberite järele ja kliendi poolt allkirjastatud paberite äraviimiseks.

GSMtasks’i SUUR EELIS ON SEE, ET SEDA SAAB INTEGREERIDA PALJUDE ERINEVATE VEO-, MÜÜGI-, RAAMATUPIDAMIS- VÕI MIS TAHES MUU MAJANDUSTARKVARAGA

GSMtasks’i on lihtne liidestada ning meie kliendid on sellega saanud ise hakkama, kasutades detailset API rakendusliidese juhendit.

GSMtasks’i lahenduse on edukalt võtnud kasutusele tooteesitlejad USAs, toidukullerid UKs, jalgrataste parandajad Amsterdamis, turvamehed (Securitas Eesti AS), liftide hooldajad (Eesti Otis AS), autojuhid (SW Kütus OÜ ja AS Est-Trans Kaubaveod) ja paljud teised ettevõtted nii Eestis kui ka välismaal.

Kui soovid ka oma ettevõtte muuta paberivabaks ning hakata kasutama GSMtasks’i nutikat veo ja tööülesannete halduslahendust, siis võtaühendust GSMtasks’i müügiosakonnaga telefonil 5660 6245 või [email protected]

Laadi alla GSMtasks’i äpp, mis on saadaval nii Android- kui ka iOS-nutiseadmete jaoks, ja proovi nutikat veo ja tööülesannete halduslahendust 14 päeva TASUTA!

Jaak NirkAvalike suhete juhtGSMvalve OÜ

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077