8. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Firma tagant varastamise lõpetab Navireci GPS lahendus

Foto: GSMvalve OÜ
Tänapäeval kasutab valdav osa ettevõtetest suuremate tanklakettide Circle K, Olerex, Alexela ja Neste kütusekaarte oma masinapargi tankimiseks. Seda sellepärast, et kütusekaarti on ettevõtte töötajal tunduvalt mugavam kasutada, kui arveldada sularahaga ning hiljem esitada raamatupidajale kütusetšekid.

Me eeldame töötajaid tööle võttes, et nad on ausad ja heade kavatsustega, kuid paraku leidub erandeid ja nii nagu „üks tilk tõrva rikub terve meepurgi“, rikub ka üks pahade kavatsustega töötaja kogu seni usaldusel toiminud süsteemi – seega usalda, aga kontrolli!

Selleks, et välistada kütusekaartide väärkasutamine, on Navirec arendanud välja ettevõttele kuuluvate kütusekaartide kasutamise jälgimise võimaluse. Täisautomaatne kütusekaartide kasutuse jälgimisvõimalus muudab kütusetarbimise monitoorimise teile mugavaks, täpseks ja kuluefektiivseks.

NAVIRECI LAHENDUS TUVASTAB KOHE, KUI KÜTUSEKAART JA AMETIAUTO, MIDA TANGITAKSE, EI ASU TANKIMISE HETKEL TANKLAS

Navireci lahendus annab põhjaliku ülevaate kõikidest tankimisasukohtadest, mis aitab tuvastada võimalikku kütusekaardi väärkasutust.

Kuidas toimib kütusekaardi ja tangitava ametiauto asukoha automaatne kontroll?

Navireci süsteemis on määratud kõikide tanklate asukohad ning iga kord, kui ametiauto siseneb tankla alasse, kontrollitakse tankimist alustades automaatselt, kas tankla alasse sisenes kaardiga seotud ametiauto.

Lihtsamalt lahti seletanuna tähendab see seda, et kui ettevõte töötaja tangib talle antud kütusekaardiga ametiautot, on kõik korras, kui aga ettevõtte töötaja tangib ametiauto asemel enda või mõnda muud autot, on see süsteemist kohe näha ja selle kohta tuleb automaatne teavitus.

Pildil kütusekaartide tankimise raport Navireci süsteemist, millel on näha, et üks kütusekaardiga seotud ametiauto ei asunud tankimise hetkel tanklas, vaid kuskil mujal 3 km kaugusel tanklast.

Puudub vajadus paigaldada kallis kütuseandur!

Navireci lahenduse juures on kõige positiivsem see, et enam ei ole vajalik sõidukile paigaldada spetsiaalset kallist kütuseseandurit! Kasutaja saab veebikeskkonnas näha kasutaja- või kaardipõhiseid detailseid raporteid keskmistest kütusekuludest ja distantsidest eelmistest tankimistest jne.

Kütusekaartide täisautomaatne lahendus toimib praegu nelja suurema ettevõtte kütusekaartidega: , Olerexi, Alexelaga ja Nestega.

Circle K

Lahendust saavad kasutada ka kõikide teiste ettevõtete kütusekaartide kasutajad, kuid sellisel juhul tuleb tankimise andmed manuaalselt süsteemi importida. Andmete importimine võtab kõigest mõne minuti ja seda on väga lihtne teha.

Täisautomaatse kütusekaartide jälgimise lahenduse kasutajaid on ligikaudu 4500 ning see on vaid üks paljudest Navirec GPS-jälgimislahenduse lisavõimalustest.

Navireci kasutajate seas on nii väikeseid kui ka väga suuri ettevõtteid. Meie teenuse usaldusväärsust ja kõrget kvaliteeti kinnitab seegi, et Navireci klientide hulka kuulub teiste seas Baltimaade suurima autopargiga ettevõte Omniva. Oleme tegutsenud juba 12 aastat ning saame olla abiks, kui teil on vaja ettevõtte autopargi haldamisel ja kulude vähendamisel professionaalset nõu. Võtke ühendust meie abivalmis meeskonnaga ja koostöös leiame lahenduse, mis sobib kõige paremini just teie ettevõtte autopargile.

Navireci müügiosakonnaga saab ühendust telefonil 5660 6245 või [email protected]

Jaak NirkAvalike suhete juht

GSMvalve OÜ

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077