Autor: Logistikauudised.ee • 1. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

OÜ Skuba Eesti hakkab esindama autotootjat Iveco Eestis

Tuntud rahvusvahelist veokitootjat Ivecot hakkab nüüdsest Eestis esindama Skuba Eesti OÜ.

Esindus asub Skuba Eesti OÜ autokeskuses Tallinnas.

Lars Beck, Iveco peadirektor Põhja-Euroopas ja Balti riikides.

„Raskeveokite segment on praegu kasvuteel, seepärast hindame koostööd Skubaga kui suurepärast võimalust Iveco positsioonide parandamiseks Eesti tarbesõidukite ja raskeveokite turul. Skuba on saanud meie strateegiliseks partneriks kõigis kolmes Balti riigis,“ rääkis Lars Beck, Iveco peadirektor Põhja-Euroopas ja Balti riikides.

Lepingu sõlmimisega sai Skuba Eestist Iveco toodangu ametlik esindaja Eestis. Nüüdsest esindab Skuba Grupp Ivecot kõigis kolmes Balti riigis.

UAB Skuba finants- ja arendusdirektor Kęstutis Valašimas.

„Ivecoga sõlmitud leping võimaldab meil Eesti klientidele kvaliteetseid lahendusi pakkuda. Koostöö selle rahvusvahelise ettevõttega tähistab meie firma tegevuse uut etappi ning laienemist Baltimaades. Arengut seostatakse Iveco tarbesõidukite ja raskeveokite müügi, varuosade ning remonditeenustega,“ ütles UAB Skuba finants- ja arendusdirektor Kęstutis Valašimas.

Eestis Ivecot esindava Leedu ettevõtteSkuba tütarfirma Skuba Eesti OÜ teenindab kliente aadressilBetooni 4, Tallinn. Seal hakatakse müüma Iveco tarbesõidukeid ja raskeveokeid ning osutama nende remondi- ja tehnilise hoolduse teenuseid.

Ivecost

Iveco on üks maailmas liidripositsioonil oleva tööstustoodete tootja – kontserni CNH Industrial – ettevõtetest. Kontserni aktsiatega kaubeldakse New Yorgi väärtpaberibörsil (NYSE) ja Itaalia elektroonilisel aktsiaturul (MTA).

Iveco loob, toodab ja müüb erinevaid väikesi, keskmisi ja raskeid tarbe- ja tööstusveokeid, reisijate veoks mõeldud sõidukeid ning eriotstarbelisi sõidukeid päästjatele ning sõja- ja kaitseväele.

Ettevõtte esindustes üheteistkümnes Euroopa riigis, Aafrikas, Okeaanias, Ladina-Ameerikas ja Hiinas töötab enam kui 26 000 töötajat. Seal on asutatud uusimaid tehnoloogiaid kasutavad tootmisettevõtted. 160 riigis tegutseb üle 5000 ettevõttele kuuluva töökoja, mis tagavad tehnilise hoolduse kõigis neis maailma riikides, kus Iveco sõidukeid müüakse.

Ettevõttest UAB Skuba

1992. aastast kaupleb UAB Skuba Leedus, Eestis ja Venemaal veokite varuosade ning uute ja kasutatud veokitega ning teostab vedukite, haagiste, poolhaagiste ja busside remonti ja tehnilist hooldust. Alates 2000. aastast oldi 15 aasta jooksul Renault Trucksi esindajaks Leedus ja Eestis. Skuba grupi peakontor asub Vilniuses. Firma tütarettevõtted tegutsevad kolmeteistkümnes Euroopa Liidu riigis ja Kaliningradis, kokku enam kui sajas Euroopa linnas. Eestis tegutseb Skuba alates 2000. aastast. Ettevõtte tütarfirma Skuba Eesti OÜ müüb sadulveokite, haagiste, poolhaagiste ja busside varuosi Tallinnas, Tartus, Pärnus, Võrus, Narvas ja Rakveres. Kõigi Euroopa tootjate tarbesõidukeid ja veokeid remonditakse ning nende tehnilist hooldust teostatakse Skuba Eesti OÜ autokeskuses Tallinnas.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rohkem teavet:

Iveco Baltimaade esinduse juht Ernestas Jakubonis

tel: +370 612 39 851e-post: [email protected]

www.iveco.com

UAB Skuba finants- ja arendusdirektor Kęstutis Valašimastel: +370 687 14 765

e-post: [email protected]

www.skuba.lt

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077