Autor: Logistikauudised.ee • 11. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GSMtasks haldab logistikat ka kontorist väljas

Foto: gsmtasks.com
GSMvalve on arendanud  nutika veo- ja tööülesannete halduslahenduse GSMtasks, mis haldab ja analüüsib reaalajas ettevõtte logistikat nii kontoris kui ka väljaspool seda.

Üks esimesi GSMtasksi kasutusele võtjatest oli Est-Trans Kaubaveod AS. Ettevõtte logistikajuht Üllar Põld sõnab, et varem pidi olema nende juhtidel ring saatelehtede alusel niiöelda peas, ehk marsruut sõideti läbi oma äranägemise järgi ning ja jooksvad tellimused edastati juhile telefoni teel.

GSMtasks visualiseerib tegevuste statistika.
Foto: GSMtasks

„Vajaduse parema lahenduse järele tingis soov hoida kokku kulusid ja juhi tööaega,” nendib Põld, lisades, et hetkel tundub uuel süsteemil olevat palju plusse. „Loodan, et tänu selle suudan kaotada eelkõige segadused saatelehtedega, lühendada juhi tööaega ning vähendada kilometraaži. Ja hea on, et edasi võib GSMtasksi liita kõik asjad alates palgast kuni raamatupidamiseni.”

Ülevaade tööülesannetest.
Foto: GSMtasks

GSMtasks annab logistikutele iga hetk ülevaate autojuhi asukohast ja tööülesannetest, mis peavad saama täidetud või on veel töös. Lahendus visualiseerib sõidukite asukohad koos juhtide ja ülesannete täitmisjärjekorraga. GSMtasks võimaldab analüüsida ja efektiivselt hallata ettevõtte logistikat, garanteerides reaalajas täieliku ülevaate tööülesannetest, reaalajas teavitused, lihtsa koordineerimise, teekondade optimeerimise, mobiilirakendused, digitaalsed dokumendid ja nende allkirjastamise ning muidugi analüütika, näiteks kui palju kulus tööülesannete täitmisele, kaua on juhid autos, kaua laevad kaupa ning kui kaugel nad on kliendist.

Kalendris on kõik tegevused paigas.
Foto: GSMtasks

Juhid saavad uuest rakendusest tõhusat kasu: kaovad aeganõudvad tühisõidud, tööde järjekord on selge ja konkreetne ning päevakava paigas. Lisaks on mobiilist loetav rakendus lihtsa ja arusaadava kujundusega.

GSMtasks optimeerib teekonnad.
Foto: GSMtasks

„Meie poolt arendatud teekondade optimeerimisfunktsiooniga lihtsalt sisestate igapäevased tööülesanded ja GSMtasks arvutab välja kõige efektiivsema teekonna. Mobiilirakendus annab juhtidele asjakohast ja ajakohast informatsiooni nende päevaste tööülesannete kohta, et kõik ülesanded saaksid täidetud õigeaegselt,” selgitab GSMvalve arendusjuht Tõnu Vahter.

Tarkvaraga on kõik vajalikud dokumendid digitaliseeritud.
Foto: GSMtasks

GSMtasks tarkvaraga on kõik vajalikud dokumendid digitaliseeritud, et vähendada paberimajandust – saatelehti, lepinguid jne. Analüütikalahendus annab kõik olulised mõõdetavad väärtused, et ettevõtted saaksid analüüsida ja tõhustada oma tegevust.

Lisaks võimaldab GSMtasks liidestust ettevõtte praeguste süsteemidega, sealhulgas CRM, lao- ja müügitarkvaraga, andes info edasi kõikjale, kuhu vaja. GSMtasks hinnastus on kuupõhine ja läbipaistev, omamata varjatud lisakulusid.

GSMtasks jõudis Aasta Logistikateo 2015 valimisel kümne finalisti sekka. Võitja väljakuulutamine toimub 18. novembril Muuga sadamas "17. Logistika Aastakonverentsil: Tarneahela auditeerimine“ raames.

Rohkem infot: www.gsmtasks.com

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077