Autor: Logistikauudised.ee • 14. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laomaailm laiendas tõstukite valikut

Laosisustust, metallmööblit ja tõstetehnikat müüv Laomaailm AS laiendas tõstukite valikut ja esindab nüüd ka Hiina tootmismahult kolmanda tõstukivalmistaja Maximal toodangut.

Maximali on aktiivne Euroopasse eksportija ja on arendanud tõstukid vastavalt eurooplaste maitsele. Tõstukid omavad kõiki vajalikke sertifikaate.

Maximali tõstukid on ehitatud kasutajale võimalikult lihtsalt käsitletavatena, olles samas varustatud viimase põlvkonna disaini ning tehnoloogiaga, mille puhul on välditud keerulist elektroonikat. „Kui sõiduautode maailma sobivad elektroonilised lisad väga hästi, siis tööstusmasinate maailm on pisut teine – siin on tihti eeliseks lihtsus,“ ütles Laomaailma tegevjuht Fred Märtsoo, lisades, et tänu sellele lihtsusele on tõstukite eluiga pikk, olles kindlalt üle 10 aasta, hooldus- ja remondikulud viidud miinimumini ning hooldustoimingud kergelt teostatavad.

 

 

3-rattaline elektritõstuk Maximal FB16S .

Maximali tootevalikus on vastavalt kliendi vajadustele 1-5tonnise tõstevõimega elektritõstukid, 1,5-5-tonnise tõstevõimega gaasitõstukid ja 1,5-12-tonnise tõstevõimega diiseltõstukid. Eraldi divisjonid on moodustatud suurte 13-32-tonnise tõstevõimega diiseltõstukite ja 2,5-5-tonnise tõstevõimega maastikutõstukite tootmiseks. Maximal tõstukid sobivad nii suurtesse ladudesse ja tootmisettevõtetesse kui ka väiksematesse tootmis- ja müügikohtadesse.

Diiseltõstuk Maximal FD35T.

Maximal 4-5-tonnise ja 8-12-tonnise tõstevõimega tõstukite seeriad  on loodud eriti kompaktsed ja ehitatud väiksemale raamile, mis annab neile suurepärase manööverdusvõime, säästlikuma mootori ning väiksemad mõõtmed. Suure läbivusega maastikutõstukid on mõeldud töötamiseks pehmemal ja ebatasasemal pinnal, sobides seetõttu hästi ka ehituses ja põllumajanduses kasutamiseks. Selliste tõstukite tootearendus on Märtsoo sõnul suhteliselt unikaalne, mis näitab Maximali võimekust olla ka teerajajaks uute toodete väljatöötamisel.

Diiseltõstuk Maximal FD40T .

Ta sõnas, et uue kaubamärgi esindajaks saamisel sisaldab usaldusväärsust ja kindlustunnet ka asjaolu, et Maximal ei ole Eesti ettevõtjatele sugugi tundmatu nimi, vaid seda marki tõstukitega on Eestis juba mitmeid aastaid kogemust. „Ilmselgelt eristub Maximal teistest Aasia tõstukitootjatest nii oma suure huvi poolest Euroopa turu vastu kui ka sooviga siia sobivad tõstukeid luua ja toota. Lisaks panustavad nad tõesti palju suhtlemisele ning soovivad tegutseda läbipaistvalt ning pidevalt infot edastades, mis Hiina tootja kohta on kaunis ebatavaline.“

Suure läbivusega tõstuk Maximal  FD35T .

Maximali ametlik esindaja Eestis Laomaailm AS on valmis pakkuma igakülgselt abi kõigile, kellel selle kaubamärgi tõstuk juba olemas on. Lisaks on Maximali tõstukid juba võitnud esimese riigihanke.

Diiseltõstuk Maximal FD160T.

Tõstukeid saab Laomaailmast nii osta, liisida kui ka rentida - igaühe jaoks leidub oma paindlik võimalus!

Loe lähemalt:

Laomaailma tõstukid

www.laomaailm.ee

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077