(Sisuturundus) CM: Trans.eu laieneb aktiivselt Euroopas

Vabade koormate ja veovahendite infot vahendav Trans.eu avas uue allüksuse Belgias, kuna Prantsusmaalt, Hollandist ja Belgiast kasvab kaubavedude hulk Poola ja Ida-Euroopasse.

„Tänu hästi arenenud logistikavaldkonnale ja transpordiinfrastruktuurile on Belgia re-ekspordi turg üks stabiilsemaid ja arenenumaid maailmas. Euroopa Majandusühenduse loomises osalenud Belgia territooriumil asuvad juba täna paljude kontsernide ja tööstusettevõtete kaubanduse jaotuskeskused,“ rääkis Trans.eu BVBA peadirektor Ksistof Dvornik. „Jälgime igat turgu ja näeme hetkel Belgias suurt potentsiaali. Sarnaselt Belgiale otsivad oma kaupadele uusi turge ka Prantsuse ja Hollandi kaubaomanikud.“

Belgia, Prantsusmaa ja Madalmaad kuuluvad maailma kümne suurima eksportööri hulka. Nende riikide ekspordimaksumus ületab 1,733 miljardit dollarit ning iga aastaga see kasvab ning enam just ida suunal.

„Üheks Lääne kaubaomanike sihtturuks on kindlasti Poola ning teiselt poolt on hakanud viimasel ajal mõnevõrra oma piire avama ka Venemaa. Ja kuna Ida-Euroopas nõudlus läänest tulnud kaupade järele pidevalt suureneb, tekitab see Lääne-Euroopa kaubaomanikes huvi Ida-Euroopa ning Venemaa transpordiettevõtete vastu. Poola transpordifirmad on end näiteks tõestanud tarnekindluse ja soodsate hindade tõttu,“ märkis Dvornik. „Samamoodi otsitakse Belgias vedajaid Põhja-Euroopasse.“

Eesti Statistikaameti andmeil eksporditi Eestist Poola 2012. aastal 175,8 miljonit euro eest kaupa, Poolast imporditud kauba hulk Eestisse moodustas mullu 878,7 miljonit eurot.

Kuna Belgia turu potentsiaal on Venemaa vedajate jaoks väga hea võimalus, avas ka Trans.eu seal oma allüksuse, mille eesmärk on teenindada Belgia, Prantsusmaa ja Hollandi kaubaomanikke, kes vajavad kaubavedajaid Ida-Euroopast.

2004. aastal loodud Trans.eu on vabade koormate ja veomasinate kohta käiva teabe vahetamise infoplatvorm, mis kindlustab, et koorem jõuab kohale õigel ajal ja maksed realiseeritakse tähtajaliselt. Trans.eu programmi kasutab igapäevaselt üle 200 000 veoettevõtte kogu Euroopast.

www.trans.eu

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Logistikauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

=
=
=
=
Transpordiliik:
Kui kaup on pakitud alustele, täitke ära aluste lahtrid. Kui kaup ei ole pakitud alustele, täitke ära kauba kirjelduse lahtrid.
Mahukaalu arvutamisel on võetud aluseks:
Autotranspordis 1 m³ = 333 kg.
Lennutranspordis 1 m³ = 167 kg.
Mahukaal: kg
Maht:

NASDAQ OMX Tallinna, Riia ja Vilniuse börsiinfo 15 minutilise viivitusega.

Valuuta Tähis Kurss +/- %
Austraalia dollar AUD 1,59 0
Brasiilia reaal BRL 4,26 0
Bulgaaria leev BGN 1,95 0
Filipiinide peeso PHP 59,80 0
Hiina jüaan CNY 7,70 0
Hongkongi dollar HKD 8,92 0
Horvaatia kuna HRK 7,43 0
Iisraeli seekel ILS 4,19 0
India ruupia INR 80,94 0
Indoneesia ruupia IDR 16108,46 0
Islandi kroon ISK 137,72 0
Jaapani jeen JPY 124,78 0
Kanada dollar CAD 1,51 0
LAV rand ZAR 15,73 0
Lõuna-Korea vonn KRW 1278,99 0
Malaysia ringgit MYR 4,67 0
Mehhiko peeso MXN 21,69 0
Norra kroon NOK 9,72 0
Poola slott PLN 4,29 0
Rootsi kroon SEK 10,26 0
Rumeenia leu RON 4,70 0
Singapuri dollar SGD 1,54 0
Suurbritannia nael GBP 0,88 0
Šveitsi frank CHF 1,13 0
Taani kroon DKK 7,47 0
Tai baht THB 36,08 0
Tšehhi kroon CZK 25,58 0
Türgi liir TRY 6,04 0
Ukraina grivna UAH 31,76 0
Ungari forint HUF 317,93 0
USA dollar USD 1,14 0
Uus-Meremaa dollar NZD 1,69 0
Valgevene rubla BYN 2,44 0
Vene rubla RUB 75,22 0
ERROR: Object template Companies is missing!

Valdkonna töökuulutused

VENIPAK EESTI OÜ otsib MÜÜGIESINDAJAT

Venipak Eesti OÜ

24. jaanuar 2019

ERROR: Macro content/ContentBooks is missing!
ERROR: Macro content/RelocatableTarget is missing! ERROR: Macro content/RelocatableTarget is missing! ERROR: Macro content/RelocatableTarget is missing! ERROR: Macro content/RelocatableTarget is missing! ERROR: Macro content/RelocatableTarget is missing! ERROR: Macro content/RelocatableTarget is missing!
ERROR: Macro footer/ReportInappropriateComment is missing!