27. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ostujuhtimise Aastakonverents toob tipud Tallinna

10. Ostujuhtimise Aastakonverentsil esinevad valdkonna tipud Ameerikast, Euroopast ja Aasiast. Kunagi varem ei ole sellisel hulgal ostujuhtimise valdkonna liidreid Tallinnas viibinud.

27. märtsil toimuv konverents on kümnendi suursündmus, kuna sellise kaliibriga kaliibriga valdkonna tähtesinejate kontsentratsioon on siinmail haruldane. Konverents on esinduslik, kuna toimub koostöös Ülemaailmse ostu- ja tarneahelate föderatsiooni (IFPSM) ja Eesti Ostu- ja Tarneahelate Juhtimise Ühinguga ProLog.

Konverentsi teemad on olulised igale tootmis- ja kaubandusettevõttele ning suunatud eelkõige strateegilisele juhtimistasandile - seega kasulikud lisaks ostu- ja tarneahelajuhtidele ka tegev- ning finantsjuhtidele. Pole ju enam uudiseks, et edukaimate ettevõtete tippjuhid pärinevad justnimelt ostu- ja tarneahelajuhtide seast. Näitena võib tuua kasvõi Apple juhi Tim Cooki.

Ka müügijuhtidele on konverents oluline. Tegemist on ju võtmeklientide suurima kogunemisega, kus konkurentide müügijuhte reeglina ei kohta (senise statistika põhjal on osalejate hulgas müügijuhte vaid 1-2% osalejaist).

Konverentsil tulevad põhjaliku vaatluse alla ostujuhtimise evolutsioon, trendid, hea praktika ja innovatsioon nii Eestis, Euroopas, kui maailmas laiemalt. Sealhulgas strateegilise ostutegevuse integreerimine e-hangetega, materjali- ja komponenditurgude hinnaliikumiste prognoosimine, ülemaailmse ostujuhtimise standardi kasutamine praktikas jms.

Konverentsi teemades on rõhuasetus ka ostu- ja tarneahelate juhtimise valdkonna professionaalide personaalsel arengul, mis on maailma edukaimate ettevõtete hinnangul üks nende järgneva kümne aasta viiest olulisimast väljakutsest.

Osalejad saavad ka praktilisi juhiseid tulemuslikuks ostmiseks Indiast. Konverentsi lisandväärtus on võimalus isiklike kontaktide loomiseks konverentsil esinevate väliskülalistega, kes on otseseks ühenduslüliks 250 000 ostu- ja tarneahelate juhtimise professionaaliga üle maailma. Eesti ostujuhtimise praktikast esitletakse hiljuti juurutatud Selveri täisautomatiseeritud tarneahela planeerimis- ja juhtimislahendust, mis on turu keskmisest arengutasemest tugevalt ees.

Konverentsi programmiga saab lähemalt tutvuda SIIT.

Autor: Illimar Paul

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077