Autovedajad vajavad näidishukkamist

Autovedajate kontrollimine näitab, et iga neljas maanteel liikuv veok ei ole tehniliselt korras. Kõige enam raskeid autoveoalaseid rikkumisi pannakse aga toime veokite laadimisel ülekaalu. Autovedajad on hoolimatud ja vajavad näidishukkamist.

Teedel toimuva üle peavad vastutama veofirmade juhtkonnad ja omanikud. Veofirma juhtkond kinnitab alati, et nemad ei anna käsku laadida katkisele autole peale lubatust suurem koorem ja viia see kohale töö- ja puhkeaja reegleid rikkudes, peaasi, et klient saaks õigeaegselt teenindatud. Hiljuti www.logistikauudiste.ee leheküljel üleval olnud küsitluses „miks rikuvad autojuhid töö- ja puhkeaja reegleid?“ oli 288 vastajat, kelledest kõige enam andis vastuse, et ülemused sunnivad. Nii väitis 42% vastanutest. Ka maanteedel veoautode kontrollimist läbiviiv Politsei- ja piirivalveameti liiklusjärelvalvetalituse komissar Priit Tuuna ütleb, et autojuhid põhjendavad tehniliselt mittekorras veoautoga sõitmist peamiselt tööandja käsuga vedu rikkele vaatamata ära teha. Ma ei näe ka põhjust, mis peaks autojuhid valetama ja tegelikult ise tormama katkise autoga teele hoolimata töö- ja puhkeaja reeglitest. Ainus põhjus selleks on järeleandmine logistikute ja veokorraldajate, mõnel pool ehk ka ettevõtte juhtkonna, survele, kes nõuavad, et kaup oleks õigel ajal peale võetud ja kohale viidud. Tegevjuhtide ja omanike ülesanne on hoolitseda, et ettevõttes sellist asja ei toimuks.

Veoturg ainult võidab, kui korduvalt reegleid rikkunud ettevõtted kõrvaldatakse turult. Ma ei tea, kuivõrd on juriidiliselt vettpidav ja võimalik võtta ära tegevusluba korduva rikkumisega vahelejäänud autovedajalt, aga sisuliselt on ju tegemist valemängijatega. Kui laadid autole peale üle 20% suurema koorma kui on lubatud täismass, siis annab see ju ka eelise veohinna kujundamisel. Sama kehtib ka autode hooldusele läbi sõrmede vaatamisel. Autoveondus on üks tihedama konkurentsiga ettevõtlusvaldkond ja selliste valemängijate eemaldamine sellelt turult tervendaks konkurentsi.

Praegu aga jäävad mõned vedajad korduvalt vahele lubatust raskemate koormatega, saavad Juhan Partsilt hoiatuskirja ja äri läheb edasi.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Logistikauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Tööriistad

=
=
=
=
Transpordiliik:
Kui kaup on pakitud alustele, täitke ära aluste lahtrid. Kui kaup ei ole pakitud alustele, täitke ära kauba kirjelduse lahtrid.
Mahukaalu arvutamisel on võetud aluseks:
Autotranspordis 1 m³ = 333 kg.
Lennutranspordis 1 m³ = 167 kg.
Mahukaal: kg
Maht:

NASDAQ OMX Tallinna, Riia ja Vilniuse börsiinfo 15 minutilise viivitusega.

Valuuta Tähis Kurss +/- %
Austraalia dollar AUD 1,56 0
Brasiilia reaal BRL 4,27 0
Bulgaaria leev BGN 1,96 0
Filipiinide peeso PHP 60,00 0
Hiina jüaan CNY 7,92 0
Hongkongi dollar HKD 8,94 0
Horvaatia kuna HRK 7,42 0
Iisraeli seekel ILS 4,23 0
India ruupia INR 82,18 0
Indoneesia ruupia IDR 16679,41 0
Islandi kroon ISK 140,38 0
Jaapani jeen JPY 128,82 0
Kanada dollar CAD 1,50 0
LAV rand ZAR 16,01 0
Lõuna-Korea vonn KRW 1279,27 0
Malaysia ringgit MYR 4,78 0
Mehhiko peeso MXN 23,01 0
Norra kroon NOK 9,63 0
Poola slott PLN 4,31 0
Rootsi kroon SEK 10,28 0
Rumeenia leu RON 4,66 0
Singapuri dollar SGD 1,57 0
Suurbritannia nael GBP 0,89 0
Šveitsi frank CHF 1,14 0
Taani kroon DKK 7,46 0
Tai baht THB 37,49 0
Tšehhi kroon CZK 25,97 0
Türgi liir TRY 6,09 0
Ukraina grivna UAH 31,67 0
Ungari forint HUF 321,42 0
USA dollar USD 1,14 0
Uus-Meremaa dollar NZD 1,66 0
Valgevene rubla BYN 2,40 0
Vene rubla RUB 75,27 0

Valdkonna töökuulutused

Ehitusmaterjalidega tegelev ettevõte otsib LOGISTIK_KLIENDITEENINDAJAT

Tammiste Personalibüroo OÜ

29. november 2018